ServeisAïllaments tèrmics

Realitzem tot tipus d’aïllaments tèrmics, mitjançant escuma de poliuretà, en forjats, coberta I cambres vivenda. Fibres de vidre o minerals i poliestirè extruït.

Utilitzem materials de primera qualitat tots amb certificats de qualitat i homologats.

Amb un bon aïllament tèrmic es redueix en grans proporcions el consum energètic d’una vivenda. Aquest tipus d’aïllament es pot fer tant en obra nova com en rehabilitacions de d’habitatges. Treballem amb la máxima eficacia i rapidesa per tal de que en aquelles vivendes que están habitades es causin les més mínimes molèsties.

Impermeabilitzacions

A Impermeabilitzacions Valentí portem més de 20 anys d’experiencia en el món de les impermeabilitzacions, cobertes, dipòsits, aparacaments, soterranis, rehabilitacions d’edificis, comunitats veïns, ets.. Siguent la nostre motivació la completa satisfacció dels clients. Contem amb una llarga trajectòria professional estant sempre a l’avantguardia de les últimes tècniques i materials disponibles en el mercat. El nostre personal està en continua formació per tal de poder oferir els millors recursos als nostres clients.

Impermeabilitzacions amb làmines bituminoses, líquides de poliuretà , morter impermeable flexible, de cautxú EPDM amb la possibilitat de poder fer uns mòduls a mida.

Impermeabilitzacions de dipòsits amb certificació d’aigua potable.

Rehabilitacions d'habitatges

Realitzem tot tipus d’impermeabilitzacions i aïllaments en aquells habitatges que presentin necessitats d’aquest tipus. Rehabilitacions d’interiors i exteriors. Teulades, terrasses, parets nord sense aïllament, filtracions subterrànies, sòtans, fossars d’ascensor, etc.


Humitat, condensacions, filtracions

Tractament amb productes especials per a cada cas, segons necessitats i característiques naturals del problema. En el cas que tinguin problemes d’humitat i/o filtracions no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per trobar la sol-lució més adient en cada cas. Realitzarem un estudi i pressupost sense compromís.

Sellats de juntes

Mitjançant l’aplicació de cilindres de neoprè per a regruix i posterior sellat amb massilla a base de poliuretà.
Segellats de juntes de dil-latació en façanes , rehabilitacions i cobertes.